logo

Lunch

  • WEEKMENU VAN 21/11 TOT EN MET 25/11
€ 48 – € 58*
Dit menu wordt enkel ’s middags geserveerd.

Voorgerecht
Tartaar van ossenhaas – ganzenlever
Hoofdgerecht
Zeetong – pata negra – witloof – garnalen – natuuraardappel
Nagerecht*
Crème brûlée*
OF assortiment kaas (suppl. € 6)*

Menu / à la carte

      • Onderstaande vormt een voorbeeldselectie van onze à la carte gerechten. Aangezien wij werken volgens het seizoen, varieert de kaart constant.
MENU Klein Bourgogne € 75

Voorgerecht
Kort geschroeide St-Jacbosvruchten – zoete aardappel – eekhoorntjesbrood
OF
Ravioli van ossenstaart – groene kool – jeneverbes – ganzenlever
Hoofdgerecht
Tarbot – geglaceerde raapjes – rozemarijn – handgepelde garnalen – natuuraardappel
OF
Hazenrug – geglaceerde raapjes – witloof – pepersaus – huisgemaakte amandelkroket
Nagerecht
Conference peer – amandel – verveine – witte chocolade
OF assortiment kaas (suppl. € 6)

 

à la carte (bestellen kan tem 13u30 / 20u30)
VOORGERECHTEN (* VG als HG)

Gerookte zalm – sesam – Waldorfsalade
Saumon fumé – sesam – salade de Waldorf
Smoked salmon – sesam – Waldorfsalad
€ 24 – € 36

Carpaccio van St-Jacobsvruchten – knolselder – witloof – soja – ganzenlever
Carpaccio de coquille – céleri-rave – chicon – soja – foie gras d’oie
Carpaccio of scallops – celeriac – chicory – soy sauce – goose liver
€ 38

Zeeuwe platte oester 0000 – 6 stuks
Huître de Zeelande 0000 – 6pc
Zeeland oyster 0000 – 6pc
€ 28

Huisgemaakte garnaalkroketten
Croquettes de crevettes faîtes maison
Homemade shrimps croquettes
1st € 14 – 2st € 24

Huisgemaakte parmesankroketten
Croquettes de fromage faîtes maison
Homemade parmesan croquettes
1st € 10 – 2st € 18

Terrine van ganzenlever – notenbrioche – vijgenchutney
Terrine de foie gras d’oie – brioche aux noix – chutney de figues
Terrine of goose liver – brioche with nuts – fig chutney
€ 28

Kort geschroeide St-Jacobsvruchten – zoete aardappel – ossenstaart
Coquilles St-Jacques poêlées – patate douce – queue de boeuf
Short fried scallops – sweet potato – oxtail
€ 38 – € 52*

Toast eekhoorntjesbrood – rode biet – kwarteleitjes – tempura van salie VEGE
Toast de champignons de bois – oeufs de caille – betterave rouge – tempura 
Toast of wild mushrooms – cail eggs – red cabbage – tempura
€ 28

Ravioli van ossenstaart – groene kool – jeneverbes – ganzenlever
Raviole de queue de boeuf – choux vert – genévrier – foie d’oie
Raviole of oxtail – green cabbage – juniper – goose liver                  
€ 28

HOOFDGERECHTEN VIS

Tarbot – geglaceerde raapjes – rozemarijn – ossenstaart
Turbot – betterave blanc – romarin – queue de boeuf
Turbot – white cabbage – rosemary – oxtail
€ 58

Gebakken of gegrilde zeetong – puree, frietjes of natuuraardappel – tartaarsaus – salade
Sole meunière ou sole grillé – purée, pommes frites ou pommes de terre nature – sauce tartare – salade
Fried of grilled Dover sole – mashed or steamed potatoes, chips – tartar sauce – salad
€ 52

Kabeljauw – pata negra – bloemkool – nantua
Cabillaud – pata negra – choux fleurs – nantua
Cod – pata negra – calliflower – nantua
€ 39

HOOFDGERECHTEN VLEES
Black Angus filet pur – frietjes – salade – saus naar keuze
Black Angus filet pur – pommes frites – salade – sauce au choix
Black Angus fillet – chips – salad – sauce of your choice
€ 46

Ragout van reebok – herfstgroenten – huisgemaakte amandelkroketjes
Ragout de chevreuil – légumes de saison – croquettes faîtes maison
Deer stew – season vegetables – homemade croquettes
€ 42

Filet van reebok gegrild – jonge wortel – eekhoorntjesbrood – sinaasappel
Chevreuil grillé – jeune carotte – cêpes – orange
Grilled deer fillet – young carrots – mushrooms – orange
€ 48

Hazenrug – seizoensgroenten – pepersaus – (2 pers.)
Rable de lièvre – légumes de saison – sauce au poivre (2 pers.)
Sadle of hare – season vegetables – pepper sauce (2 pers.)
€ 54 pp

Fazant op zijn geheel gebraden ‘fine champagne’ – (2 pers.)
Faisan ‘fine champagne’ – (2 pers.)
Pheasant ‘fine champagne’ – (2 pers.)
€ 42 pp

Risotto bospaddenstoelen – groene kool – jeneverbes – saffraan VEGE
Risotto champignons – chou vert – genévrier – safran
Risotto mushrooms – green cabbage – juniper – saffron
€ 42

 

NAGERECHTEN
Dame blanche
Dame blanche
€ 14

Moelleux au chocolat en verveine-mascarponé ijs
Moelleux au chocolat – verveine-mascarponé crème glace
Moelleux au chocolat – verveine-mascarponé ice cream
€ 15

Assortiment van sorbets
Assortiments de sorbets
Combination of sorbets
€ 16

Tarte tatin – caramel ijs
Tarte tatin – caramel crème glace
Tarte tatin – caramel ice cream
€ 16

Doyenné du Comice peer – warme witte chocolade – amandel – verveine ijs
Doyenné du Comice poire – chocolat blanc chaud – amande – verveine crème glace
Doyenné du Comice pear – white chocolat – almond – verveine ice cream
€ 14

Sabayon ‘champagne Drappier’ – vanille ijs
Sabayon ‘champagne Drappier – crème glace vanille
Sabayon ‘champagne Drappier – vanilla ice cream
€ 15

Selectie van geaffineerde kazen
Sélection de fromages affinés
Selection of fine cheeses
€ 15