logo

Lunch

LUNCH VAN 17/01 TOT EN MET 21/01
€ 44 – € 53*
Dit menu wordt enkel ’s middags geserveerd. Bestellen kan tem 13u30

Voorgerecht
Ravioli ricotta – teriyaki van zalm – peterselie
Hoofdgerecht
Kalfsrib – stekelzwam – wortel – blackwellsaus
Nagerecht*
Baba met Grand Marnier – sinaasappel – ananas – venkel *
OF assortiment kaas (suppl. € 5)*

Menu / à la carte

Onderstaande vormt een voorbeeldselectie van onze à la carte gerechten. Aangezien wij werken volgens het seizoen, varieert de kaart constant.

MENU KLEIN BOURGOGNE – € 60 – € 80* (enkel avond)

Roggevleugel met koningskrab – aardpeer – pompoen – peterselie
Aile de raie et crabe royale – topinambour – potiron – persil
Skate wing and King-Crab, Jerusalem artisjok – pumpkin and parsley

Kort geschroeide St-Jacobsvruchten – knolselder – witloof – wintertruffel*
Coquilles St-Jacques poêlées – céleri-rave – truffe d’hiver*                                    
Short fried scallops – celeriac – winter truffle*

Parelhoen – kalfszwezerik – wortel – zoete aardappel – wintertruffel
Pintade – ris de veau – carotte – patate douce – truffe d’hiver
Guinea fowl  – sweetbread – carrots – sweet potato – winter truffles

Donkere chocolade – sinaasappel – Grand-Marnier – pistache – mokka
Of assortiment kaas (suppl. € 5)
Chocolat noir – orange – Grand Marnier – pistache – mokka
Dark chocolat – orange – Grand Marnier – pistache – mokka
Of
Assortiment de fromages (suppl. € 5)
Assortment of cheese
(suppl. € 5)

à la carte (bestellen kan tem 13u30 / 20u30)
Kleine gerechten / tapas

Tapas -plank
Gravad lax – Mangalica 24mnd – chorizo – Lola Montez – rilette Iberico
€ 24

Mousse van gerookte forel – toast
Mousse de truite – toast
Trout mousse – toast
€ 12

Loempia van tarbot – gember dip
Loempia de turbot – gingembre dip
Loempia of turbot – ginger dip
€ 12

Bruschetta van geitenkaas – tomaat
Bruschetta de fromage chèvre – tomate
Bruschetta of goat cheese – tomato
€ 15

Oester – peer – amandel – champagne
Huitre – poire – amande – crème de champagne
Oyster of Seeland – pear – almonds – cream of champagne    
€ 9

Terrine van ganzenlever – notenbrioche – vijgenchutney
Terrine de foie gras d’oie – brioche aux noix – chutney de figues
Terrine of goose liver – brioche with nuts – fig chutney
€ 15

VOORGERECHTEN (* VG als HG)
Terrine van ganzenlever – notenbrioche – vijgenchutney
Terrine de foie gras d’oie – brioche aux noix – chutney de figues
Terrine of goose liver – brioche with nuts – fig chutney
€ 28

Carpaccio van rundsfilet – olijventapenade –  gekonfijte tomaat – parmezaan
Carpaccio de boeuf – tapenade d’olives – tomates confites – parmesan
Carpaccio of beef – olive tapenade – candied tomato – parmesan
€ 23 – € 38*

Huisgemaakte garnaalkroketten
Croquettes de crevettes faîtes maison
Homemade shrimps croquettes
1st € 14 – 2st € 23

Zwarte pasta – kort geschroeide kreeft – curry – munt – crème kreeft
Pâtes noires – homard mi-cuit – curry – menthe – crème d’homard
Black pasta – short fried lobster – curry – mint – lobster cream
€ 28 – € 44*

Kort geschroeide Sint-Jacobsvrucht – groene kool – varkenspoot – jeneverbes
Coquille mi-cuit – chou vert – pied de porc – genièvre
Short fried scallops – green cabbage – pork bone – juniper
€ 34 – € 52*

Gemengde salade – gepocheerde kwarteleitjes VEGE
Salade mixte – oeufs de caille pochés
Mixed salad- poched quail eggs                          
€ 23

HOOFDGERECHTEN VIS

Roggevleugel met koningskrab – aardpeer – pompoen – peterselie
Aile de raie et crabe royale – topinambour – potiron – persil
Skate wing and King-Crab – Jerusalem artisjok – pumpkin – parsley
€ 38

Gebakken of gegrilde zeetong – puree, frietjes of natuuraardappel – tartaarsaus – witloofsalade
Sole meunière ou sole grillé – purée, pommes frites ou pommes de terre nature – sauce tartare – salade de chicon
Fried of grilled Dover sole – mashed or steamed potatoes, chips – tartar sauce – chicory salad
€ 48

Zeetong – pata negra – risotto octopus – pompoen – jeneverbes – jus van garnaal (40min)
Sole – pata negra – risotto octopus – potiron – genèvrier – jus de crevettes
Dover sole – pata negra – risotto octopus – pumpkin – juniper – shrimp sauce
€ 38

HOOFDGERECHTEN VLEES
Black Angus filet pur – frietjes – witloofsalade of gebakken witloof – saus naar keuze
Black Angus filet pur – pommes frites – salade de chicon – sauce au choix
Black Angus fillet – chips – chicory salad – sauce of your choice
€ 42

Black Angus rib eye (320gr) – frietjes – witloofsalade of gebakken witloof – saus naar keuze
Black Angus Entrecôte – pommes frites – salade de chicon – sauce au choix
Black Angus rib eye – chips – chicory salad – sauce of your choice
€ 44

Velouté van parelhoen – truffel – winterse groenten – aardappel in bonenkruid
Velouté de pintade – truffe – légumes d’hiver – pommes de terre nature
Velouté of guinea fowl –  truffle – winter vegetables – steamed potato
€ 36

Kalfszwezerik – wintertruffel – paddenstoel – aardappel in bonenkruid
Ris de veau – truffe – champignon – pommes de terre nature
Sweetbread – truffle – mushrooms – steamed potato
€ 44

Risotto – seizoensgroenten – peterseliesaus VEGE (45min)
Risotto – légumes de saison – sauce persil

Risotto – season vegetables – parsley sauce
€ 32

 

NAGERECHTEN
Dame blanche
Dame blanche
€ 14

Moelleux au chocolat en verveine-mascarponé ijs
Moelleux au chocolat – verveine-mascarponé crème glace
Moelleux au chocolat – verveine-mascarponé ice cream
€ 15

Tarte tatin – caramel ijs
Tarte tatin – caramel crème glace
Tarte tatin – caramel ice cream

Sabayon ‘champagne Drappier’ – vanille ijs
Sabayon ‘champagne Drappier – crème glace vanille
Sabayon ‘champagne Drappier – vanilla ice cream
€ 15

Selectie van geaffineerde kazen
Sélection de fromages affinés
Selection of fine cheeses
€ 15