logo

Lunch

LUNCH VAN 11/10 TOT EN MET 15/10
€ 44 – € 53*
Dit menu wordt enkel ’s middags geserveerd.

Voorgerecht
Gravad lax – jeneverbes – artisjok – eekhoorntjesbrood
Hoofdgerecht
Black Angus rib eye – zoete aardappel – dooierzwam – sinaaswortel saus
Nagerecht*
Warme appelcrumble – Griekse yoghurt – sorbet van Granny Smith*
OF assortiment kaas (suppl. € 5)*

Menu / à la carte

Onderstaande vormt een voorbeeldselectie van onze à la carte gerechten. Aangezien wij werken volgens het seizoen, varieert de kaart constant.

MENU KLEIN BOURGOGNE – (enkel avond) € 60 – € 80*

Ravioli ricotta – eekhoorntjesbrood – peterselie – kort geschroeide langoustine
Ravioli ricotta – cêpes – persil – langoustine
Ravioli ricotta – porcini – parsley – langoustine

Zeetong – pata negra – pompoen – jeneverbes – jus van garnaal*
Sole – pata negra – potiron – genèvrier – jus de crevettes*
Dover sole – pata negra – pumpkin – juniper – shrimp sauce *

Wilde eend – citroentijm – veenbes – appel – huisgemaakte amandelkroket
Canard sauvage – thym citron – airelle – pomme – croquettes amande faîtes maison
Wild duck – lemon thyme – cranberry – apple – homemade almond croquettes

Tarte tatin – caramel ijs
Of assortiment kaas (suppl. € 5)
Tarte tatin – caramel crème glace
Tarte tatin – caramel ice cream
Of
Assortiment de fromages (suppl. € 5)
Assortment of cheese
(suppl. € 5)

à la carte
VOORGERECHTEN (* VG als HG)
Mousse van gerookte forel
Mousse de truite fumé
Smoked trout mousse
€ 15

Zeeuwse oester natuur (6st)
Huître de Zélande nature
Zeeland oyster nature
€ 24

Zeeuwe oester – gerookte paling – komkommer – Granny Smith
Huître de Zélande – anguille fumée – conbombre – Granny Smith
Zeeland oyster – smoked eel – cucumber – Granny Smith
€ 24

Terrine van ganzenlever – notenbrioche – vijgenchutney
Terrine de foie gras d’oie – brioche aux noix – chutney de figues
Terrine of goose liver – brioche with nuts – fig chutney
€ 24

Carpaccio van rundsfilet – olijventapenade –  gekonfijte tomaat – parmezaan
Carpaccio de boeuf – tapenade d’olives – tomates confites – parmesan
Carpaccio of beef – olive tapenade – candied tomato – parmesan
€ 23 – € 34*

Zwarte pasta – kort geschroeide kreeft – curry – munt – crème kreeft
Pâtes noires – homard mi-cuit – curry – menthe – crème d’homard
Black pasta – short fried lobster – curry – mint – lobster cream
€ 28 – € 42*

Kort geschroeide Sint-Jacobsvrucht – groene kool – varkenspoot – jeneverbes
Coquille mi-cuit – chou vert – pied de porc – genièvre
Short fried scallops – green cabbage – pork bone – juniper
€ 34 – € 52*

Huisgemaakte garnaalkroketten
Croquettes de crevettes faîtes maison
Homemade shrimps croquettes
1st € 12.50 – 2st € 23

Toast eekhoorntjesbrood – rode biet – kwarteleitje – tempura van salie VEGE
Toast cêpes – betterave rouge – oeuf de caille – sauge
Toast porcini – beetroot – cail egg – sage
€ 28

Ravioli van ossenstaart – groene kool – jeneverbes
Ravioli queue de boeuf – chou vert – genièvre
Ravioli oxtail – green cabbage – juniper
€ 21

 

HOOFDGERECHTEN VIS
Gebakken of gegrilde zeetong – puree, frietjes of natuuraardappel – tartaarsaus – witloofsalade
Sole meunière ou sole grillé – purée, pommes frites ou pommes de terre nature – sauce tartare – salade de chicon
Fried of grilled Dover sole – mashed or steamed potatoes, chips – tartar sauce – chicory salad
€ 44

Gegrilde zeeduivel – tomaat – dooierzwam – strandschelpen
Lotte grillée – tomate – champignons – palourdes
Grilled monkfish – tomato – yolk mushroom – venus shells
€ 38

HOOFDGERECHTEN VLEES
Black Angus filet pur – frietjes – witloofsalade – saus naar keuze
Black Angus filet pur – pommes frites – salade de chicon – sauce au choix
Black Angus fillet – chips – chicory salad – sauce of your choice
€ 38

Black Angus rib eye (320gr) – frietjes – witloofsalade – saus naar keuze
Black Angus Entrecôte – pommes frites – salade de chicon – sauce au choix
Black Angus rib eye – chips – chicory salad – sauce of your choice
€ 42

Velouté van parelhoen – seizoensgroenten – citroentijm – limoen
Velouté de pintade – légumes de saison – thym citron – citron vert
Velouté de guinea fowl – season vegetables – lemon thyme – lime
€ 32

Krokante kalfszwezerik – paddenstoel – wortel-sinaassaus
Ris de veau braisé – champignons de bois – sauce de carotte et orange
Melted sweetbread – wild mushroom – carrot and orange sauce
€ 40

Filet van reebok gegrild – rozijnenmosterd – paddenstoel – veenbes – wortelsinaas saus
Chevreuil grillé – moutarde aux raisins – cêpes – airelles – sauce carotte et orange

Grilled deer – raisin mustard – porcini – cranberries – carrot and orange sauce
€ 42

Ragout van reebok – seizoensgroenten – huisgemaakte amandelkroketjes
Ragout de chevreuil – légumes de saison – croquettes d’amande faîtes maison

Deer stew – season vegetables – homemade almond croquettes
€ 38

Risotto – zomergroenten – peterseliesaus VEGE (45min)
Risotto – légumes d’été – sauce persil

Risotto – summer vegetables – parsley sauce
€ 32

NAGERECHTEN
Dame blanche
Dame blanche
€ 14

Crème brûlée
€ 10

Gebraiseerde vijg – rode porto – ananas – vanille (20min)
Figue braisée – porto rouge – ananas – vanille
Ovenbaked  fig – red port – pineapple – vanilla
€ 15

Assortiment sorbets
Assortiment de sorbets
Assortment of sorbet

€ 14

Moelleux au chocolat en verveine-mascarponé ijs
Moelleux au chocolat – verveine-mascarponé crème glace
Moelleux au chocolat – verveine-mascarponé ice cream
€ 15

Sabayon ‘champagne Drappier’ – vanille ijs
Sabayon ‘champagne Drappier – crème glace vanille
Sabayon ‘champagne Drappier – vanilla ice cream
€ 15

Selectie van geaffineerde kazen
Sélection de fromages affinés
Selection of fine cheeses
€ 15